• "Basın milletin müşterek sesidir." - Mustafa Kemal Atatürk

Gazeteciler Cemiyeti’nden AtayveÖzlü’yeziyaret

  • Tarih

    22.02.2023

Düzce Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetimi Düzce Valisi Cevdet Atay ve Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı İslam Keleş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Düzce Valisi Cevdet Atay’ı makamında ziyaret etti.

Düzce Valisi Cevdet Atay, Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetiminin hayırlı olmasını dileyerek, “Düzce’de basının birlik ve beraberliğinin en üst düzeyde sağlanması için kurulan yeni yönetimi tebrik ediyorum. Bu aşamada Düzce’de yapılacak işlerin kamuoyuna duyurulması adına yaptığınız önemli görevin farkındayız. Hepimiz Düzce’nin daha ileri gitmesi için mesai harcıyoruz. Bu aşamada bizimde gazeteciler için üzerimize düşeni yerine getirmemiz gerekiyor. Hep birlikte Düzce için çalışacağız” dedi.

ÖZLÜ’YE ZİYARET

Cemiyet yönetimi, daha sonra Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’yü ziyaret etti.
Özlü, Düzce’de uzun süredir görmediği birlik ve beraberliği cemiyet çatısı altında gördüğünü ifade ederek “Hedefimiz Düzce’nin güzel yerlere gelerek, yaşanabilirlik seviyesini en üst düzeye çıkarmak. Bunun için elimizde geleni imkanlarımız dahilinde yapıyoruz. Bu aşamada Düzce’nin ileri gitmesi için basınında elinden geleni yapacağına şüphemiz yok. Ben uzun süredir görmeyi istediğim birlik ve beraberliği yeni yönetim oluşan Düzce Gazeteciler Cemiyeti’nde gördüm. Hatta uzun süredir görmediğim ve özlediğim arkadaşlarımı da bu çatı altında görmek beni memnun etti. Biz üzerimizde düşeni yapmaya hazırız. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı İslam Keleş ise ziyaretlerde, gazetecilerin birlik ve beraberlik içinde özellikle Düzce’nin ilerlemesi, gazetecilik mesleğinin daha üst seviyelere yükselmesi için ellerinden geleni yapacaklarının altını çizerek, “Bizler de Mülki İdare ve yerel yönetim ile birlikte hem Düzce’nin ilerlemesi, hem mesleğimizin daha iyi yerlere gelmesi adına elimizi taşın altına koymaya hazırız. Düzce’nin gelişmesi ve tanıtımı konusunda aynı hedef doğrultusunda hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.


Bu İçeriği Paylaş

sponsorlarımız