• "Basın milletin müşterek sesidir." - Mustafa Kemal Atatürk

TSO’DAN 10 OCAKBULUŞMASI

  • Tarih

    13.01.2023

TAYHAN: “GAZETECİ –TSO DAYANIŞMASI, DÜZCE’DE KENTİ DE MEDYAYI DA BÜYÜTÜR”

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısı ile Düzce’de görev yapan basın mensupları ile kahvaltılı bir buluşma gerçekleştirdi.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık ve Meclis Başkanı Tanju Acar başta olmak üzere Başkan Yardımcıları Cemal Aksan ve İbrahim Canpolat, yönetim kurulu üyeleri Ercan Coşkun ve Recep Ali Gelinoğlu ile Meclis Üyeleri Metin Şişman, Yunus Emre Gülay ve Görkem Özdemir’le birlikte Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan ve yönetim kurulu üyeleri ile Düzce’de görev yapan yerel ve yaygın medya mensupları hazır bulundu.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen “TSO-Basın Buluşması”nda ilk sözü alan TSO Başkanı Erdoğan Bıyık, basınla sürekli iletişim halinde olduklarını belirterek meclis toplantılarının da basına açıldığını dile getirdi. TSO üyelerine “basına katkı sağlamaları” konusunda görüşme yaptığını da kaydeden TSO Başkanı Bıyık, “basınla olan sıcak ilişkimiz ve diyaloğumuz devam edecektir” dedi.

         TAYHAN: “GAZETECİ -ODA DAYANIŞMASI HER İKİ TARAFI YÜCELTİR”

Daha sonra söz alan Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Gazeteciler Cemiyetleri BASIN VAKFI Genel Başkan Yardımcısı Erol Tayhan’da medyada “reklam ve tanıtım” diye bir birim bulunduğunu vurgulayarak, haberle reklamın ayrı bir birim olduğunu o yüzden reklamla haberin karıştırılmaması gerektiğini hatırlattı. Sözlerini “Biz yardım değil, reklam istiyoruz” diyerek sürdüren Tayhan: ”Bizler Düzce’de görev yapan yerel ve yaygın medya mensupları, gazeteciler olarak ticaret ve sanayi erbabı ile gazetecilerin bir ve beraber hareket etmesinin öneminin anlaşılması lazım. Bizler sürekli birbirimize lazımız. Birbirimize ihtiyacımız var. Bu dayanışmanın bir üst düzeye çıkması hem kentin gelişiminin yanında ticaret ve sanayimizin de daha iyi anılıp tanınmasını sağlayacağı gibi kentin de tanıtımı anlamı taşıyacaktır. Bizler gazeteciler olarak buna hazırız. Sizlerin de bizimle aynı kanaatte olduğunuzu biliyoruz. Bu dayanışma bizi küçültmez büyütür, geliştirir. Gazeteci-TSO dayanışması her iki tarafı da büyütür geliştirir…Bu anlayış ve dayanışma sürmeli…” dedi.

“Düzce TSO-Gazeteci buluşması” birlikte kahvaltı ikramı ile son buldu.

 


Bu İçeriği Paylaş

sponsorlarımız