• "Basın milletin müşterek sesidir." - Mustafa Kemal Atatürk
SİYASİLERDEN GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET

Siyasi parti il ve ilçe temsilcileri, Düzce Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı İslam Keleş ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Bu kapsamda AK Parti Akçakoca ilçe teşkilatı, Türkiye Değişim Partisi il teşkilatı ve İYİ Parti il teşkilatı cemiyeti ziyaret ettiler.

Düzce Basınında Bir İlk…

Yeni bir sayfa açılan Düzce Gazeteciler Cemiyeti’nin başına İslam Keleş’in gelmesi ile birlikte, cemiyet kurumsal bir yapıya kavuştu. 2002 yılında kurulan Düzce Gazeteciler Cemiyeti, bir basın kuruluşunun yıldönümü kurumsal olarak kutladı. Cemiyet Başkanı İslam Keleş hem cemiyet, hem de sahibi olduğu Oxijen Medya adına Öncü TV’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle kutlama mesajları ile birlikte çiçek göndererek bir ilke imza attı.

Gazeteciler Cemiyeti Başkan Faruk Özlü'yü Ziyaret Etti

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü genel kurul sonrası yeni yönetimi oluşturulan Düzce Gazeteciler Cemiyeti başkanı ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti'nden Ziyaretler

Düzce Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetimi Düzce Valisi Cevdet Atay ve Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'yü ziyaret ederek yeni projeleri hakkında bilgiler verdiler.

Gazeteciler Cemiyeti’nden Atay ve Özlü’ye ziyaret

Düzce Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetimi Düzce Valisi Cevdet Atay ve Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Düzce Gazeteciler Cemiyetinin Sizden Bir Ricası Var!

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi, kutlama çiçeği yerine depremzedeler için AFAD’a bağış istedi.

Gazeteciler Cemiyeti Yönetimindi Görev Dağılımı Yapıldı

Düzce Gazeteciler Cemiyeti’nin hafta sonu yapılan olağanüstü genel kurulunda göreve gelen yeni yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirerek, yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımını yaptı.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti başkanı Keleş oldu

Düzce Gazeteciler Cemiyeti olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı.

Gazeteciler Cemiyeti Kongresi Yarın

Düzce Gazeteciler Cemiyeti, yarın olağanüstü kongreye gidiyor.

İhsan Çetin'i Uğurladık, Acımız Büyük!

Cenazede Düzcespor Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro hazır bulundu.Siyasiler ve gazeteciler de cenazede yer aldı.

Düzcespor Yönetimi

Düzcespor Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, 2. Lig yolunda Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ve Düzcespor’un 20 yıl sonra 2. Lige çıkmasında büyük emeği olan Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin devam kararı aldığı.

sponsorlarımız