• "Basın milletin müşterek sesidir." - Mustafa Kemal Atatürk
TSO’DAN 10 OCAK BULUŞMASI

TAYHAN: “GAZETECİ –TSO DAYANIŞMASI, DÜZCE’DE KENTİ DE MEDYAYI DA BÜYÜTÜR”

İki Gazeteci “İSA KELEŞ-SEDA KAŞKIR” NİŞANLANDI

NİŞAN YÜZÜKLERİNİ OKAN YANMAZ TAKTI

Asgari Ücret Belli Oldu

Milyonların merakla beklediği müjdeyi vermek için Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücretin yüzde 30 artışla 5 bin 500 TL'ye çıkarıldığını söyledi.

Gazeteci İhsan Çetin Yoğun Bakımda

Düzce'nin çok yakından tanıdığı, Düzcespor eski başkanlarından, spor yazarı ve yorumcusu İhsan çetin beyin kanaması geçirdi.

Deva Partisi Düzce Gazeteciler Cemiyeti'nde

İL BAŞKANI CAYMAZ, GAZETECİLER CEMKİYETİ BAŞKANI EROL TAYHAN’A HAYIRLI OLSUN DEDİ.

Yılmaz ve Yazıcı'dan hayırlı olsun ziyareti

Düzce İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz ve Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, Düzce Gazeteciler Cemiyetini yeni yerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ak Parti Heyetinden Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Düzce Gazeteciler Cemiyetini yeni yerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Saldırıyı Kınadı

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada; Akçakoca’da meydana gelen yangında görevini yapmakta olan iki gazetecinin tartaklanması ve diğer gazetecilerin de görev yapmalarının engellenmesi kınandı.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti görev dağılımını yaptı

Düzce Gazeteciler Cemiyeti yapılan olağan kongre sonrası seçilen yeni yönetim kurulu ilk toplantısını yaptı. Toplantıda yönetim kurulu görev dağılımı yapılırken birçok projede masaya yatırıldı. Yapılan yönetim kurulu toplantısında cemiyetin yeni yönetim yeri de belirlendi.

Düzce Gazeteciler Yönetim Kurulundan İl Sağlık Müdürümüze Ziyaret

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Erol TAYHAN ve yönetim kurulu üyeleri İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yasin YILMAZ’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Düzce Gazeteciler Cemiyetinden Sayın Valimize Ziyaret

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın Valimiz Ali Fidan’ı ziyaret etti. Ziyarette Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan Sayın Valimiz Ali Fidan’a Düzce Gazeteciler Cemiyeti faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

sponsorlarımız